fredag 20 mars 2009

så..

då var jag tillbaka. måste ju säga att det är en fröjd att vara ute och gå med Venus nu förtin. tidigare har det varit tandagnissel, hår som slitits, fula ord och en del tårar. minst sagt en pina vissa gånger. men nu verkar det som att öronvaxet har trillat ut, hon är som en annan hund. går så fint på sidan om i slakt koppel, ja inte då det är nån man ska/kan hälsa på, man blir ju så glad då. men annars så är hon hur underbar som helst i kopplet. tidigare har det varit så mkt annat som hägrat och luktat gott, men det är precis som att hon har fattat att alla lukter finns kvar, man behöver inte kasta sig fram för att få reda på vem eller vad som gått där tidigare.
jag tror våran lilla bebis har blitt en stor tjej nu =)

så.. tidigare idag så var mor och far här, med sig hade de lillasyster camilla och tellus. hundarna fick busa av sig på baksidan och när det var klara så gick vi in och fikade. så trevligt så.

ska försöka få tummen ur arslet och tvätta lite här hemma. men det är ju så tråkigt, tar evigheter innan det torkar och det innebär att det tar skitlång tid att tvätta allt. jag vill ha en torktumlare!!
näe tummen ur var det, lika bra att sätta igång..

ha en förbaskat trevlig helg nu!
huj huj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar